Trabzonspor

Alles zum türkischen Fußball. Süper Lig. Top-Clubs: Galatasaray SK, Fenerbahce SK, Trabzonspor, Besiktas JK.
lion86
Super-Moderator
Super-Moderator

24.03.2008 13:01

Kerem61 hat geschrieben:
lion86 hat geschrieben:zuerst muss man Kayserispor mal schlagen können :!:
Glückwunsch nach Trabzon :wink:
jop aber kayseri war unterirdisch genauso wie trabzon ab der 60 minute war es schon etwas besser
das erste tor von TS und akyseri waren ja lachnummern hoch drei
isbesondere das von iglesias
da ich das Spiel nicht gesehen habe kann ich es leider nicht beurteilen :roll:
Kerem61
Nationalspieler
Nationalspieler

26.03.2008 01:14

so zu situation von TS man wolte ja die beiden Tunesier holen
sieht sehr dünn aus denn andere viel bessere vereine wolllen sie auch
ich bin mal gespannt wer den alles so nächste saison kmmt
Ga
Gast

26.03.2008 11:44

ein jefferson ersatz :D
Kerem61
Nationalspieler
Nationalspieler

26.03.2008 13:09

WWWWWWWWOOOOOOWWWWWWWWWWWW
13 NEUE SPIELER UND YATTARA VERLÄNGERT BIN GSPANNT WER KOMMT

ŞENER: 13 FUTBOLCU ALACAĞIZ
Trabzon -

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl uzatacaklarını ve transfer döneminde de Ersun Yanal'la birlikte 13 futbolcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yattara ile aralarında bir sorun bulunmadığını belirterek, "İbrahim Yattara artık bizden biri oldu. Uzun süreden beri Trabzonspor formasını giyiyor. Türk vatandaşlığı için müracaatı var. Bize, kalmak istediğini söyledi. Yattara ile masaya oturmak için menajeri Adnan Demir'in Trabzon'a gelmesini bekliyoruz. Yattara'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Bu futbolcuyu almak için başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray ve Fenerbahçe, bana teklif yapamaz" dedi.

Beşiktaş'ın Yattara ile anlaştığı yönündeki haberlerin siyah-beyazlı kulüp tarafından yalanlandığını ifade eden Şener, ''Onun için bu konuda konuşmaya gerek yok. Yattara'nın sözleşmesi sürüyor. Zaten böyle bir şey olmaz. Ama halen daha yazıyorlar. Sinan Engin de Trabzonlu. Öyle bir şey zaten yapmaz'' diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, genç ve başarılı bir teknik adam olduğunun altını çizen Başkan Şener, "Ersun Yanal, Milli Takımı çalıştırmış bir teknik adam. Biz, hocamızdan memnunuz ve kendisiyle devam etmek istiyoruz. Hocamızı yapmayı düşündüğümüz transferleri izlemek için Fransa'ya gönderdik. İki Tunuslu oyuncuyu izleyecek ve bize bir rapor sunacak. Ben, oyuncu izliyorum. Fakat teknik anlamda izlemiyorum. Ben, oyuncuları Trabzon'a gelir mi, fiyatı ne kadar gibi konulara bakıyorum. Bütçeye uygun değilse neden oyuncularla zaman kaybedelim. Trabzonspor'un menfaatlerine uygun ve alınabilecek oyuncuları son olarak Ersun Yanal izleyip, onlarla ilgili karar verecek" ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon yarışan bir ekip kurma arzusu içinde olduklarını kaydeden Başkan Şener, "Arkadaşlarımız transfer çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdürüyor. Şu an 6 ülkede izleme yapıyoruz. İzleme süresi ay sonunda bitecek ve imza süresi başlayacak. Toplam 13 futbolcu transfer edeceğiz. Yani ilk etapta 5 yabancı 4 gurbetçi genç, 4 yerli, ancak bu sayılar değişebilir. Yani 5 yerli 4 yabancı 4 gurbetçi gibi de olabilir. Ancak biri mutlaka kaleci olacak. 4 tane kalecimiz var, ama biz hala 40 metreden goller yiyoruz. Tolga ve Onur, çok genç ve yetenekli kaleciler. Bunların önüne birkaç yıllığına 30'lu yaşlarda çok kaliteli ve yetenekli bir tecrübeli kaleci alacağız. Hem Onur hem de Tolga ondan çok şey öğrenerek kendilerini geliştirecek" şeklinde konuştu.

Bu arada, Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına başvurusu için gerekli evrakların tamamlandığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün, Yattara'nın isteği üzerine vatandaşlık başvurusu için gerekli evrakları tamamladığı, Gine Milli Takımı kampında bulunan oyuncunun Trabzon'a dönüşünün beklendiği kaydedildi.

Hafta sonu veya gelecek hafta başında başvuru yapacağı bildirilen Yattara, daha önce Türk vatandaşlığına geçmesi halinde takımda çok sevdiği Sürmeneli oyuncu Hasan Üçüncü'den esinlenerek ismini İbrahim Üçüncü olarak değiştireceğini açıklamıştı.

Gine Milli Takımı'nda forma giyen Yattara'nın, Türkiye'ye ilk geldiğinde Futbol Federasyonu'na başvuru yapmadığı için 5 yılını doldurmasına karşın Türk statüsünde forma giyemeyeceği bildirildi.
Ga
Gast

27.03.2008 09:40

Yo Kerem hab ich auch gelesen... nur da stand 12 spieler :?
Allein dass auf der einen 12 und auf der anderen Seite 13 steht macht es ein wenig unglaubwürdig. Naja was neues über Tara Tara Yattara.

Yattara: "Hiç bir yere gitmiyorum"

Belçika'da bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Yattara, DHA'ya yaptığı özel açıklamada "Ben şu an 1 yıl daha Trabzonspor'dayım ve hiç bir yere gitmiyorum" diyerek hakkında çıkan dedikoduları yalanladı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Genel sayman Mahmut Aksu ve Kulüp menajerlerinden Adnan Demir ile bir araya gelen Yattara, "Ben 5 yıldır Trabzonspor'da oynadım, 1 yıl daha Trabzonspor ile sözleşmem var, 1 yıl daha Trabzonspor'da oynayacağım. Biliyorsunuz futbolda her şey olur. Yarın ne gösterir belli olmaz. Şu an Trabzonspor'da oynuyorum, sonra ne olur bilinmez. Birçok iyi kulüpten teklifler de var fakat 1 yıl Trabzonspor'da oynayacağım" dedi.

Trabzonspor yöneticileri ise Yattara'nın hiç bir yere gitmediğini ve kendisinin Türk vatandaşı olmak için Trabzonspor yönetimiyle birlikte hareket ederek başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sayman Mahmut Aksu "Bu çıkan söylentiler bizi üzmektedir. Kulüp olarak hoşumuza gitmiyor. Yattara bizim sözleşmeli oyuncumuz, daha bir senelik sözleşmesi var. Gökdeniz'in gitmesinden sonra bu söylentiler çıktı. Gökdeniz'in gitmesi için ne kadar çok sebeb vardı ise Yattara'nın kalması için de o kadar çok sebep var. Yattara bir yere gidemez, bu söylentileri çıkartanlarda Trabzonspor ile aralarını iyi tutmaları gerekir. Belçika'da olmamızın sebebi transfer etmek istediğiöiz oyuncu ve menejerleri ile görüşmelerimiz var" dedi.
27.03.2008
www.sporx.com
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

28.03.2008 17:24

13 neue spieler????????
:shock:
RESPEKT!

aber auf jeden fall muss in der DEfensive was geholt und verkauft werden
weil die ist ne katastrophe bei Trabzon

da muss was passieren
Muri
Moderator
Moderator

28.03.2008 17:43

Von den 13 kommen wahrscheinlich nur 3 oder 5 :lol:
Mannheimer61
Moderator
Moderator

29.03.2008 03:14

Yattara Trabzonspor's neuer Kapitän!!

Endlich nicht mehr Kazma Hüseyin!!!
Mannheimer61
Moderator
Moderator

29.03.2008 03:19

Yattara wird wenn er die türkische Staatsbürgerschaft bekommt, Ibrahim Ücüncü heißen :lol:
Passt gar nicht ...
VE GOOOOOL IBRAHIM ÜCÜNCÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
besser wäre IBRAHIM YATTARAAAAAA ÜCÜNCÜÜÜ
NERO2810
Moderator
Moderator

29.03.2008 12:09

Trabzon hat öfters gute Händchen bei Transfers. Nur leider, ist man nicht in der Lage das beste aus den Spielern rauszuholen, sodass man sie nach einer Saison wieder verkaufen muss...
meiner Meinung nach sind Stepanov, Musampa, Ceyhun, Lee, Jun, Szymkowiak, Marcelinho, Eller allsamt klasse Spieler gewesen, die man verscheucht hat. Und man bemerke, dass sind nur die talentierten Spieler, die man innerhalb nur von zwei Jahren verjagt hat
lion86
Super-Moderator
Super-Moderator

02.04.2008 14:02

Freitag geht es gegen Denizlispor
meine Hemsos werden bestimmt gewinnen :wink:
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

02.04.2008 14:03

stimmt
was ist eigentlich aus ,,Kikki" (Musampa) geworden???

Zurück zu „Fussball Türkei“