Transfers/ Gerüchte TSL 2010/2011

Alles zum türkischen Fußball. Süper Lig. Top-Clubs: Galatasaray SK, Fenerbahce SK, Trabzonspor, Besiktas JK.
Muri
Moderator
Moderator

28.12.2008 03:57

Mannheimer61 hat geschrieben:
Muri hat geschrieben:Mehmet YILDIZ Sivasspor :arrow: Galatasaray
Stehts schon fest?
Sieht so aus ja..
CR22626
Pelé
Pelé

28.12.2008 03:57

Muri hat geschrieben:
Mannheimer61 hat geschrieben:
Muri hat geschrieben:Mehmet YILDIZ Sivasspor :arrow: Galatasaray
Stehts schon fest?
Sieht so aus ja..
Geht schlafen alter :lol: :lol: :lol:
Muri
Moderator
Moderator

28.12.2008 03:58

CR22626 hat geschrieben:
Muri hat geschrieben:
Mannheimer61 hat geschrieben: Stehts schon fest?
Sieht so aus ja..
Mach ich auch bevor Hollow kommt :lol:
Hadi gute Nacht :D
Mannheimer61
Moderator
Moderator

28.12.2008 03:59

Muri hat geschrieben:
CR22626 hat geschrieben:
Muri hat geschrieben: Sieht so aus ja..
Mach ich auch bevor Hollow kommt :lol:
Hadi gute Nacht :D
:lol: :lol:
Haydeee
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

01.01.2009 12:57

wie die labern :lol:
sivas will 3 io + spieler gs bietet 2 mio
Wollyhood

01.01.2009 15:21

Ardinho_U-Esk hat geschrieben:wie die labern :lol:
sivas will 3 io + spieler gs bietet 2 mio
Sivas hat einfach keinen Plan. Möchte hier jetzt keinen Persönlich angreifen. Soweit ich weiss, läuft der Vertrag von YIldiz diese Saison ab, also wäre er Ablösefrei zu haben im Sommer. Wir hatten damals für einen Lincoln, der noch 1 Jahr vertrag hatte 5 Millionen bezahlt, und für einen M.Yildiz der noch 6 Monate vertrag hat, sollen wir 3 Millionen zahlen und oben drauf noch 2 Spieler geben, die etwa einen marktwert von 2-3 Millionen haben. Sprich +- 5 Millionen Ablöse für Yildiz.
Sivas hat sich ins eigene Bein geschossen, im Sommer bekommt den jemand umsonst. Vielleicht ist es dann Fener, BJk oder sonst wer.
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

07.01.2009 02:08

selber schuld.....
wenn der denen jetzt auchnoch nix bringt dann werden die das richtig bereuen
aber sogar noch mehr guckt ma wenn die alles gemacht hätten was die wolllten:

3 Mio
Mehmet Güven: 2 Mio
Necati: 3,5 Mio
Aydin: 3 Mio (auch wenns nur leihgabe ist)

also über 10 Mio hätten die dann :roll:
aber eigentlich ist es von GS ein bisschen dumm wir haben Nonda, Ümit warum wollen die jetzt so viel Geld ausgeben wenn die den in 6 monaten bekommen können?
Muri
Moderator
Moderator

16.01.2009 18:40

Ismail Bouzid der auch mal bei GS gespielt hat ist nun bei Ankaragücü!

Quelle
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

16.01.2009 20:07

besser als in der 2.französischen Liga =)
der war mir immer sympatisch hat kaum gespielt aber immer gesagt
das er sich sehr wohlfühlt und froh ist das er bei GS ist
und die Mannschaft nie vergessen wird
damals beim Emre Güngör transfer wollten wir die beiden tauschen
warum nicht direkt :?
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator

21.01.2009 21:44

was sagt ihr dazu?
Fener wollte Bekir Irtegün von Gaziantep.
sie wollten aber nicht bezahlen und dann haben die gesagt dann kaufen wir ihn am ende der saison und das hat den präsidenten i.wie aufgeregt und jetzt sagt er: Ich würde ihn jetzt nie FB geben aber BJK oder GS würde ich ihn schenken.
Jetzt scheint ein wechsel zu denen nicht ausgeschlossen :?
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'dan Fenerahçe'yi kızdıracak açıklama!..
21 Ocak 2009 Çarşamba 15:21
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinde karşı tarafın tavrının büyük etken olduğunu belirterek, ''Kendileri bir fiyat verdi, biz de karşı fiyatımızı sunduk. Anlaşamadık. Hiçbir güç sezon sonunda bizden bedavaya futbolcu alamaz, bu böyle bilinsin'' dedi.

İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden, ''Bekir İrtegün transferini askıya aldık. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bekir ile sezon sonunda anlaşacağız'' şeklindeki açıklamalarını hoş karşılamadığını belirtti.

Fenerbahçe Kulübünün Bekir'in transferi ile ilgili kendisiyle irtibata geçtiğini, asbaşkan Nihat Özdemir ile görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade eden Kızıl, ''Ama arada fiyat konusunda büyük fark oluştu. Onlar bir kuruş dahi yukarı çıkmayacaklarını söyledi. Görüşme anlaşmazlıkla sonuçlandı. Bizden gelip zorla futbolcumuzu alacak halleri yok ya'' diye konuştu.

Bekir'in Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu, sözleşmeli bir futbolcu hakkında hiç kimsenin açıklama yapma hakkı olmadığını vurgulayan Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe bunları yakıştıramıyorum. Bunlar hiç etik davranış değil. Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Kulüp başkanı olarak Gaziantepspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Ben burada kendi ticarethanemi işletmiyorum. Gaziantep kentinin kulübünün başkanıyım. Kimseye bedava verecek oyuncumuz yok. Kendileri gidip Daniel Guiza'ya 14 milyon avro para sayıp alıp geldiler. Fenerbahçe, Bekir'e talip oldu. Ancak verdiği rakam çok komik olduğu için Bekir'i Fenerbahçe'ye vermekten vazgeçtik. Fenerbahçeli yöneticiler sanki Bekir kendilerinin malıymış gibi açıklamalar yapıyor. Bu etik değil. Bekir Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu. Şu anda da Gaziantepspor'da forma giyiyor. Kimse bizim lisanslı futbolcumuz hakkında açıklama yapamaz. Bekir'in hangi kulübe vereceğimize ben karar veririm. Bizim haberimiz yokken Bekir ile irtibat kurulmuş ve bu futbolcunun kafası karıştırılmış, anlaşmaya varılmış ve sonra bizim haberimiz oldu. Ben Bekir için 3,5 milyon dolar istedim, sonra 2 milyon dolara, son olarak da 1,5 milyon dolara indim. Ancak bunlar şimdi de yok kardeşim 500 bin dolara vereceksin diyor. Vermezsen sezon sonu ben şu paraya alırım diyor. Gaziantepspor büyük bir camia, Fenerbahçe ne ise Gaziantepspor da odur.''

-''GALATASARAY'A VEYA BEŞİKTAŞ'A VERİRİM''-

''Benim adım İbrahim Kızıl. Ben buradan açıkça söylüyorum. Bekir'i bu saatten sonra vermem'' diyen Kızıl, ''Galatasaray'a, Beşiktaş'a bedava gönderirim, Fenerbahçe'ye vermem. Gerekirse 500 bin doları da Mehmetçik Vakfı'na, Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlarım. İnatsa inat. Bekir İrtegün'ü gerekirse Galatasaray'a şimdi gönderirim, 1 yıllık parasını da ben cebimden karşılarım ama Fenerbahçe'ye vermem. Sezon başında da aynı şeyi yaptılar. Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir için. Sonra barıştık ama bu kadar da olmaz ki. Benim en hayati oyuncumun kafasını çelmişler. Böyle büyük bir camiaya bu oyunlar yakışmadı.''

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

İbrahim Kızıl, Dinamo Bükreş kulübünde forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Julio Cesar Santos Correia'nın gelişinin futbolcunun kulübü ile olan küçük pürüzü nedeni ile ertelendiğini, kendileri açısından bir sorun olmadığını, bu futbolcuya en kısa zamanda imza attırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Transfer çalışmalarının büyük titizlik içinde sürdüğünü, 1 veya 2 oyuncu daha alacaklarını ifade eden İbrahim Kızıl, şunları kaydetti:

''Herkes oturduğu yerden ahkam kesmeyi iyi biliyor. Ama bildikleri yanıldıklarına bile yetmiyor. Bu ekonomik krizde kimse futbolcu alamazken, ben futbolcu transferleri yapıyorum. Alacağımız futbolcuların hepsi ses getirecek, kariyerli futbolcular. Transferler bir günde olmuyor. Bunlar para, anlaşma ve araştırma meselesi. Futbolcu satıp transfer yapmıyorum ki. Kulübü en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Bu kulübü hangi şartlarda aldığımızı herkes iyi biliyor. O zaman bir şey demeyip, yazamayanlar şimdi ne oldu da birden konuşmaya başladılar. Biraz insaf yani. Ben bu işe gövdemi koydum
http://www.spor3.com/news_detail.php?id=442168

2.GS will Mustafa Sarp kaufen
und wenn sie sich nicht einigen kommt er am Ende der Saison
also kommt er so gut wie egal wann
Adnan Polat, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Mustafa Sarp'ın transferi için buluştu.
21 Ocak 2009 Çarşamba 09:07
Sarı-Kırmızılı kulübün, Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ile ilgilendiğini geçtiğimiz günlerde okuyucularımıza duyurmuştuk. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, önceki akşam GSYİAD toplantısından çıktıktan sonra, Köşebaşı Restoran’da Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile buluşarak, bu transferi masaya yatırdı. Tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı, Yeşil-Beyazlı oyuncunun önümüzdeki günlerde Galatasaray forması giyebileceği öğrenildi. Son pürüzler ara transfer döneminde giderilemezse, Mustafa Sarp sezon sonunda Aslan olacak.
http://www.spor3.com/news_detail.php?id=441925
Muri
Moderator
Moderator

21.01.2009 23:05

Wenn er das macht, trete ich ihm persönlich in den A.rsch :lol:
lion86
Super-Moderator
Super-Moderator

22.01.2009 19:37

Muri hat geschrieben:Wenn er das macht, trete ich ihm persönlich in den A.rsch :lol:
:arrow: Hooligan Murat :lol: :lol: :lol:

Zurück zu „Fussball Türkei“