Sivasspor Kulübü
- Ardinho_U-Esk
- Moderator

Beitrag
ja aber das problem ist
in 2 wochen könnte sich der Kader ändern....
aber naja ist ok so erstmal
in 2 wochen könnte sich der Kader ändern....
aber naja ist ok so erstmal
-
Mannheimer61
- Moderator

Beitrag
Re: Sivasspor Kulübü
Trikot:

Kader der Saison 2007/2008
Tor:
01 Michael Petkovic
35 Akın Vardar
27 Volkan Ünlü
Abwehr:
16 Mamadou Diallo
58 Hayrettin Yerlikaya
33 Ilhan Ummak
55 Murat Sözgelmez
03 Sedat Bayrak
26 Aytaç Ak
61 Abdurrahman Dereli
00 Karim Saidi
99 Hanefi Erdoğdu
Mittelfeld:
07 Musa Aydın
42 Yasir Elmacı
08 Uğur Yıldırım
20 Muhammet Ali Kurtuluş
18 Ilgar Gurbanov
72 Devran Ayhan
26 Sezer Badur
16 Konfory Sylla
00 Onur Tuncer
00 Emre Efe
00 Erhan Karahan
13 Sergio Oliviera
Sturm:
17 Pini Felix Balili
09 Mehmet Yıldız
32 Ivan Cvetkov
14 Sezgin Bektaş
18 Ilgar Gurbanov
00 Ömer Kaplan
Trainer: Bülent Uygun 
Präsident: Mecnun Otyakmaz
Stand: Mai 2008[/quote]
ehm da stimmt etwas nicht!!
gurbanov steht 1 mal im mittelfeld und 1 mal im sturm ;:)

Kader der Saison 2007/2008
Tor:01 Michael Petkovic

35 Akın Vardar

27 Volkan Ünlü

Abwehr:16 Mamadou Diallo

58 Hayrettin Yerlikaya

33 Ilhan Ummak

55 Murat Sözgelmez

03 Sedat Bayrak

26 Aytaç Ak

61 Abdurrahman Dereli

00 Karim Saidi

99 Hanefi Erdoğdu

Mittelfeld:07 Musa Aydın

42 Yasir Elmacı

08 Uğur Yıldırım

20 Muhammet Ali Kurtuluş

18 Ilgar Gurbanov

72 Devran Ayhan

26 Sezer Badur

16 Konfory Sylla

00 Onur Tuncer

00 Emre Efe

00 Erhan Karahan

13 Sergio Oliviera

Sturm:17 Pini Felix Balili

09 Mehmet Yıldız

32 Ivan Cvetkov

14 Sezgin Bektaş

18 Ilgar Gurbanov

00 Ömer Kaplan

Trainer: Bülent Uygun 
Präsident: Mecnun Otyakmaz

Stand: Mai 2008[/quote]
ehm da stimmt etwas nicht!!
gurbanov steht 1 mal im mittelfeld und 1 mal im sturm ;:)
-
Muri
- Moderator

Beitrag
BOMBA GİBİ GELİYOR!!!

Sivasspor’un önemli eksiklerinin başında gelen Balili, takımla birlikte çalışmalara başlarken performansı ve hırsıyla göz dolduruyor.
Ligin ilk yarısında İstanbul’da Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan Galatasaray maçında omuzuna aldığı darbeyle sakatlanarak sezonu kapatan Balili, takımla birlikte çalışmalara başladı.
Bir hafta once takıma katılan ve ayrı çalışmalar yapan Balili, dün takıma katılıp çift kale maçta forma giydi. Balili fileleri 4 kez havalandırırken, sergilediği futbolla da göz doldurdu.
Balili idman süresince ikili pozisyonlarda ve çabukluğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, Gençlerbirliği maçı öncesi adeta ‘hazırım’ mesajı verdi.
Balili’nin gösterdiği performans Teknik heyeti de son derece memnun etti.
Quelle

Sivasspor’un önemli eksiklerinin başında gelen Balili, takımla birlikte çalışmalara başlarken performansı ve hırsıyla göz dolduruyor.
Ligin ilk yarısında İstanbul’da Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan Galatasaray maçında omuzuna aldığı darbeyle sakatlanarak sezonu kapatan Balili, takımla birlikte çalışmalara başladı.
Bir hafta once takıma katılan ve ayrı çalışmalar yapan Balili, dün takıma katılıp çift kale maçta forma giydi. Balili fileleri 4 kez havalandırırken, sergilediği futbolla da göz doldurdu.
Balili idman süresince ikili pozisyonlarda ve çabukluğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, Gençlerbirliği maçı öncesi adeta ‘hazırım’ mesajı verdi.
Balili’nin gösterdiği performans Teknik heyeti de son derece memnun etti.
Quelle
-
Muri
- Moderator

Beitrag
B.UYGUN:"GiT-Mi-YO-RUM!

Sivasspor Teknik Direktörlük görevindeki gösterdiği başarısıyla herkes tarafından takdir toplayan Bülent Uygun, hakkında tüm merak edilenleri gazetemize açıkladı. Uygun, son günlerde gazetelerde çıkan transfer haberlerini de yalanladı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor servisi sorumlumuz Mustafa Yıldız’a, kendisi ile ilgili merak edilenleri açıkladı. Gazetelerde yer alan ‘Trabzonspor’a transfer olacak’ haberini yorumlayan Uygun, “Haber bulamadıkları için yazmışlardır. Ülkemizde bu tip haberler çok fazla. Ama böyle bir transfer yok. Ben burda mutluyum” dedi.
Transfer teklifleri aldığını doğrulayan Uygun, “Teknik patronu olan bir kulübe asla gitmem. Ben burda mutluyum. Başkanımızla aramızda özel bir bağ var. O git demeden asla gitmem. Benim için iyi olacağına inandığı yere ben gitmesemde Başkanım gönderir. Buna Başkanım karar verir” dedi.
Quelle

Sivasspor Teknik Direktörlük görevindeki gösterdiği başarısıyla herkes tarafından takdir toplayan Bülent Uygun, hakkında tüm merak edilenleri gazetemize açıkladı. Uygun, son günlerde gazetelerde çıkan transfer haberlerini de yalanladı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor servisi sorumlumuz Mustafa Yıldız’a, kendisi ile ilgili merak edilenleri açıkladı. Gazetelerde yer alan ‘Trabzonspor’a transfer olacak’ haberini yorumlayan Uygun, “Haber bulamadıkları için yazmışlardır. Ülkemizde bu tip haberler çok fazla. Ama böyle bir transfer yok. Ben burda mutluyum” dedi.
Transfer teklifleri aldığını doğrulayan Uygun, “Teknik patronu olan bir kulübe asla gitmem. Ben burda mutluyum. Başkanımızla aramızda özel bir bağ var. O git demeden asla gitmem. Benim için iyi olacağına inandığı yere ben gitmesemde Başkanım gönderir. Buna Başkanım karar verir” dedi.
Quelle
- DeiviDeSouza99
- In der Jahrhundertelf

Beitrag
hoffentlich gewinnt sivas aller ich hasse bjk
nich so sehr wie gs aber immerhin
sivas leeeeeeeeeeeen hadi leeeeen
sivas leeeeeeeeeeeen hadi leeeeen