HAZIRLIKLAR A-GÜCÜ´NE
Pazar günü deplasmanda Ankaragücü takımıyla karşı karşıya gelecek olan Sivasspor, Bursa maçından sonra verilen bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam 20.30’da tesislerde yaklaşık 1,5 saat süren bir çalışma yaptı.
Yapılan antremanda futbolcuların son derece neşeli oldukları gözlendi. Futbolcular antrenman öncesi bir birlerine şaka yapmaları da dikkak çekti.
Zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun “Ben herşeyden önce 2-0 geriye düşen ve sonrada müthiş bir futbolla maçı 3-2’ye çeviren futbolcularımı ve onların bu başarısında önemli pay sahibi olan taraftarlara teşekkür ediyorum. Biz gerçek futbolumuzu sahaya yansıttığımız zaman her takımı yeneriz. Futbolcularım Bursa maçında, nasıl mücadele edilir, nasıl inanılarak maç kazanılır bunu gösterdiler, onlarla bir kez daha gurur duydum” dedi.
FUTBOLCULARDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
Sivasspor’un Bursaspor’u yenmesi kadar, taraftarların takıma verdiği destekte konuşuluyor. Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan takımlarını, ikinci yarı başlarken alkışlayarak büyük moral veren ve daha sonra da bu desteğini maç bitine kadar devam ettiren taraftara futbolculardan teşekker geldi. Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, takım arkadaşları adına 4 Eylül stadına gelip kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek desteğin devamını diledi.
Quelle: www.sivasspor.com
Sivasspor Kulübü
-
Muri
- Moderator

Beitrag
KARAR TESCİLLENDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladı.
Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
3813 Sayılı Yasa'nın 14, Ana Statü'nün 50, Tahkim Kurulu talimatının 1 a maddeleri gereğince, kesin mahiyetteki Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi.
Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaş A.Ş.'nin Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddini kararlaştırdı.
Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 12.08.2007 tarihinde oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının Sivasspor lehine 3-0 galibiyetle tescil edilmesini karara bağladı.
Yönetim Kurulu, 28.8.2007 tarihinde yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Sivasspor maçının baştan itibaren, tarafsız bir sahada yeniden oynanmasına karar vermiş, Sivasspor'un itirazı üzerine dosyayı inceleyen Tahkim Kurulu, bu kararın kaldırılması yolunda karar almıştı.
3813 Sayılı Yasa'nın 14, Ana Statü'nün 50, Tahkim Kurulu talimatının 1 a maddeleri gereğince, kesin mahiyetteki Tahkim Kurulu kararı ve gerekçeleri dikkat alınarak dosyayı ekleriyle yeniden inceleyen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzonspor kulübünün 3-0 hükmen mağlubiyetine, müsabakanın Sivasspor lehine 3-0 tesciline karar verdi.
Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaş A.Ş.'nin Ankaraspor ile oynadığı maçta karşılaşmanın hakeminin kural hatası yaptığı yolundaki itirazının, Merkez Hakem Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda reddini kararlaştırdı.
Yönetim Kurulu, ayrıca futbolcu ile kulüp arasındaki 75, antrenör ile kulüp arasındaki 20, futbolcu temsilcisi ile futbolcu arasındaki 2 ihtilaf dosyasını da inceleyerek karara bağladı.
-
Muri
- Moderator

Beitrag
4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.
Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.

Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.
Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
-
Muri
- Moderator

Beitrag
MEHMET YILDIZ ADAY KADRODA

A Milli Takım’ın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Moldova ve Yunanistan'la oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı belli oldu. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor...
Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Şükür, Ümit Karan, Volkan Yaman (Galatasaray),
Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Beşiktaş),
Mehmet Aurelio, Volkan Demirel, Tümer Metin (Fenerbahçe),
Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor),
Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Necati Ateş, Emre Aşık (Ankaraspor)
Mehmet Yıldız (Sivasspor),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Selçuk İnan (Vestel Manisaspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Emre Belözoğlu (Newcastle United),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

A Milli Takım’ın, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Moldova ve Yunanistan'la oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı belli oldu. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor...
-
GastGa
Beitrag
NEco und emre sind ja nur ausgeliehen!!!
Krass Gs hat 7 Spieler!Muri hat geschrieben:MEHMET YILDIZ ADAY KADRODA
NEco und emre sind ja nur ausgeliehen!!!
-
Fenerbahce4Life
- Profi

Beitrag
6 Spieler die dort nix verloren haben.
Was versucht der Typ zu beweisen so ein Dickköpfiger Idiot!
-
GastGa
Beitrag
Ich zähl mal auf wer da nix verloren hat! :
Ibrhaim Toraman ( die grösste katastrophe!!!)
Tümer Metin (spielt nicht mal bei FB stamm!!!)
Tuncay Sanli ( z.Z: im Formtief! kein stammplatz)
Welhe 6 meinst du denn??Fenerbahce4Life hat geschrieben:6 Spieler die dort nix verloren haben.
Ich zähl mal auf wer da nix verloren hat! :
Ibrhaim Toraman ( die grösste katastrophe!!!)
Tümer Metin (spielt nicht mal bei FB stamm!!!)
Tuncay Sanli ( z.Z: im Formtief! kein stammplatz)
gegen 
Sonntag, 07. Oktober 2007 um 15:00 Uhr
Ankara 19 Mayıs
Mustafa Kamil Abitoğlu
Serdar Akçer