Besiktas

Alles zum türkischen Fußball. Süper Lig. Top-Clubs: Galatasaray SK, Fenerbahce SK, Trabzonspor, Besiktas JK.
lion86
Super-Moderator
Super-Moderator

23.06.2010 06:02

bavarian hat geschrieben:Hilbert ist ein eher unauffälliger aber trotzdem wichtiger spieler weil er sich der mannschaft unterordnet und viel arbeitet. zudem hat er flinke füsse... alles in allem ein sehr guter wasserträger das andere glänzen können. aber das wichtigste ist das er konstant solide ist.
mit Ernst und Fink laufen genau diesselben Spielertypen herum :!:
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

23.06.2010 13:27

Delgado ile birlikte geldi

Bild

Beşiktaşımız ile iki yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Bernd Schuster, yeni sezon hazırlıkları için İstanbul'a geldi.

Alman teknik adam Schuster, kendisiyle aynı uçakta bulunan Arjantinli yıldızımız Delgado ile birlikte İberia Havayolları'nın tarifeli seferiyle Madrid'ten İstanbul'a geldi. Birlikte pasaport kontrolünden geçen ikili, bagaj bantlarında bir süre sohbet etti. Alman teknik adam, bavullarını aldıktan sonra terminalden ayrılırken, Delgado ise alışveriş yaptı.

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açmak zorunda kalan takımımız, yarın sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek. Teknik heyet ve futbolcuların, tesislerde birlikte kahvaltı yaptıktan sonra gün içinde sezonun ilk antrenmanını yapacağı öğrenildi.
kk.com
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

23.06.2010 13:35

Cenk Gönen (22 Jahre alt - Torwart aus der 2. Liga) von Denizlispor steht angeblich unmittelbar vor einem Wechsel zu Besiktas

hab mir seine Paraden auf Youtube angeguck .. nicht schlecht :)
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

26.06.2010 10:06

Beşiktaş'tan kimler gidecek?
Tüm oyunculara ‘eşit’ mesafede olduğunun altını çizen Kartal’ın Alman teknik patronu, “Kimseye karşı önyargılı değilim. Kendisini gösteren, idmanlarda, sahada savaşan oyuncularla yola devam ederim” dedi!
26/06/10 10:43

HEM YAKIN HEM UZAK
Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon için 6+2+2 modelini uygulamaya koydu ancak Beşiktaş’ta sorun bitmedi. Kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunan Siyah-Beyazlı ekipte, “Kim gidecek?” sorusu gündemdeki sıcaklığını koruyor. Mustafa Denizli’nin tercihleri konusunda fikir sahibi olan, durumlarını tahmin eden yabancıları şimdi yeni bir heyecan sardı. Herkes yeni teknik direktör Bernd Schuster’i tanımaya, gözüne girmeye çalışıyor. ‘Alman disiplini’ni ilk günden devreye sokan ‘Sarı Melek’ ise futbolcularına karşı hem yakın mesafeli.

‘AYAKLARINIZ KONUŞACAK’
Schuster’in takımla yaptığı ilk toplantının ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Takıma hitaben gerçekleştirdiği konuşmada, ‘profesyonellik’ kavramının altını çizen Alman çalıştırıcı, “Benim için en gözde oyuncu, sahada görevini yapan oyuncudur. Çenesini fazla konuşturanlarısevmem. Çene yerine ayaklarınızı konuşturun. Saha içinde işini iyi yapan oyuncunun dışarıda ne yaptığı beni ilgilendirmez” dedi.

‘SİZLERİ TANIMIYORUM’
Oyuncuların genelini ilgilendiren bu sözlerin ardından, Schuster’in gözleri yabancılara çevrildi. Adeta ‘toto’ halini alan “Kim gidecek?” tartışmalarından haberdar olan tecrübeli hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: Yabancıların tümü kampa gelecek. Şundan emin olun ki herkese eşit mesafedeyim. Kimseye karşı önyargım yok. Çünkü sizi tanımıyorum. Kamptaki idmanlarda, hazırlık maçlarında kendisini gösteren, savaşan kim olursa, bu takımda kalır. Bunları yapmayan oyuncularla da yollarımız ayrılır.

KAPIYA EN YAKIN ZAPO
Teknik direktör Bernd Schuster “Benim için herkes eşit” derken, ‘kimgitsintoto’ da tüm hızıyla sürüyor. Geçen sezon Bursa’ya kiralanan
Çek stoper Tomas Zapotocny, kapıyı ‘Çek’ip çıkmaya en yakın aday. İkinci yolcu konusunda ise Delgado ve Tello ‘plase’ olarak gösteriliyor!

2 YOLCU KESİN, 2 DE SIRADA
Kadrosundaki yabancı sayısını 10’a indirmek zorunda olan Beşiktaş’ta, kamp sonrası 2 yabancı ile yolların ayrılması kesin. Ancak
mevcut oyuncular için bir tehlike daha söz konusu! Robinho ve Guti’yle ilgilenen Siyah-Beyazlı yönetim bu 2 yıldızı kadroya katabilirse, yolcu sayısı 2’den 4’e çıkacak!
haberturk

2 Ausländer müssen weg.
Schuster will noch 2 weitere ausländische Spieler holen, dann müssten 4 weg
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

02.07.2010 12:14

GÖNDERİLECEK İKİ YABANCI

02 Temmuz 2010 Cuma * 07:55

Başkan Demirören ile görüşen Schuster, idmanlarda beğenmediği Bobo ve Nobre'nin gönderilmesi konusunda onay aldı. Beşiktaş, Brezilyalı iki oyuncuya kulüp arayacak.

Milliyet gazetesinde yer alan haberin devamı şu şekilde: Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Bernd Schuster önceki akşam Başkan Yıldırım Demirören ile bir toplantı yaptıktan sonra radikal kararlar aldı.

Alman teknik adamın, Demirören'in onayını aldıktan sonra Bobo ve Nobre ile yolları ayırma kararı verdiği öğrenildi. Schuster'in, Demirören'e “İkisini de daha önce kasetlerden izlemiştim. Bir haftadır canlı olarak seyrediyorum, ama beni tatmin etmediler. Bu iki oyuncu için kulüp arayabilirsiniz. Yeni sezonda kadromda düşünmüyorum” diye konuştuğu bildirildi. Başkan'ın ise Schuster'in bu konudaki kararını kabul ettiği ve istediği transferleri yapabileceğini söylediği vurgulandı.

İşte Jose Antonio Reyes!

Siyah-beyazlı teknik adamın bu gelişmelerden sonra menajeri Juan Manuel Gomez'i, Avusturya'ya çağırarak, Real Madridli Raul'u istediğini söylediği belirtildi. Takımın kamp yaptığı otelde Gomez ile yaklaşık iki saat süren toplantı yapan Alman hocanın, İspanyol oyuncu için bir an önce düğmeye basılmasını istediği öğrenildi. Juan Manuel Gomez'in, Alman hocaya Raul'un yanı sıra Atletico Madridli Reyes'i de alternatif olarak sunduğu bildirildi.

Schuster'in talimatlarını alan Gomez'in oteldeki gazetecilerden uzaklaşarak uzun süren bir telefon görüşmesi yapması dikkatlerden kaçmadı. Beşiktaş yönetiminin ilk etapta bonservisi elinde bir golcüyü tercih ettikleri, olmaması halinde sponsorluk yoluyla pahalı bir golcüye “Evet” dedikleri vurgulandı.
Bu arada Beşiktaş'a geldiği günden beri alt karın kaslarındaki problemlerle uğraşan ve geçtiğimiz sezon öncesinde ameliyat geçiren Matias Delgado'nun takımdan ayrılmayacak yabancı isimler listesine alındığı bildirildi.

Kamp öncesi siyah-beyazlı yönetim tarafından satış listesine konulması planlanan Arjantinli'nin, iyi performans göstermesi nedeniyle hem teknik heyetin hem de yönetiminin fikrinin değiştiği vurgulandı. Schuster'in de onayını alan Beşiktaş yönetiminin bu futbolcunun isteği doğrultusunda Arjantin'den özel bir fizyoterapisti önceki gün takım oteline getirtmişti.
kk.com

Nobre und Bobo sollen BJK verlassen
Matias Emilio Delgado dagegen bleiben :D :D
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

03.07.2010 11:05

Heute das 1. Freundschaftsspiel mit dem neuen Kader
Anpfiff 18 Uhr gegen Neftchi Baku
Ga
Gast

03.07.2010 11:42

Ufuk91 hat geschrieben:Heute das 1. Freundschaftsspiel mit dem neuen Kader
Die sind stark :!:
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

03.07.2010 20:37

USi2310 hat geschrieben:
Ufuk91 hat geschrieben:Heute das 1. Freundschaftsspiel mit dem neuen Kader
Die sind stark :!:
Endstand : 1:1

Fazit: mit offiziell 39 Spielern im Kader auch kein Wunder
Zumal das 1. (Freundschafts-)Spiel

Lagen 1:0 hinten, bis Kas zum 1:1 traf (Erkan Kas wenn ich mich nich verlesen habe)

in 12 Tagen gibts das 1. Qualispiel gegen Vikingur
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

04.07.2010 09:00

"Kimseyi görmeden yollamam"

04 Temmuz 2010 Pazar * 09:24

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, hazırlık maçlarında bütün oyuncularına şans tanıyacağını söyledi.

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, hazırlık maçlarında bütün oyuncularına şans tanıyacağını söyledi. “Kimseyi görmeden göndermem” diyen Alman çalıştırıcı, “Beni en çok alt yapıdan gelen oyuncular sevindirdi. İsmi bende saklı çok önemli oyuncular var. Yeni sezonda sürprizlerim olabilir” dedi.

Bütün oyuncularını antrenman ve maçlarda izleyeceğini, kendileriyle yakından ilgilendiğini de kaydeden Schuster, “Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Bu zor olacak ama buna da mecburuz” diye konuştu. Futbol oynarken zevk aldığını ifade eden Schuster, “Aynı şeyi futbolcularımdan da istiyorum. Şampiyonluk için planlarımız var. Ancak, yine de şampiyonu top belirliyor” dedi.
kk.com

Schuster meint, dass er KEINEN Spieler, ohne ihn spielen gesehen zu haben, wegschicken würde.
Die Kandidaten, die aktuell gehen müssten, wären:
Tabata - Nobre - und evtl. Bobo -

Delgado bleibt - Sivok - Ferrari - Hilbert und Quaresma haben einen Stammplatz

Zudem berichtete er, dass man sich nich wundern solle, wenn er verstärkt auf die Jugend setzte und einige Überraschungen bringen werde
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

04.07.2010 09:55

http://www.youtube.com/watch?v=jBYw-FoJpP4

Highlights

Freundschaftsspiel
Besiktas v Neftchi Baku 1:1 (A)
badda
Fussball-Gott
Fussball-Gott

04.07.2010 13:26

Ufuk91 hat geschrieben:

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, hazırlık maçlarında bütün oyuncularına şans tanıyacağını söyledi.

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster, hazırlık maçlarında bütün oyuncularına şans tanıyacağını söyledi. “Kimseyi görmeden göndermem” diyen Alman çalıştırıcı, “Beni en çok alt yapıdan gelen oyuncular sevindirdi. İsmi bende saklı çok önemli oyuncular var. Yeni sezonda sürprizlerim olabilir” dedi.

Bütün oyuncularını antrenman ve maçlarda izleyeceğini, kendileriyle yakından ilgilendiğini de kaydeden Schuster, “Bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Bu zor olacak ama buna da mecburuz” diye konuştu. Futbol oynarken zevk aldığını ifade eden Schuster, “Aynı şeyi futbolcularımdan da istiyorum. Şampiyonluk için planlarımız var. Ancak, yine de şampiyonu top belirliyor” dedi.
kk.com

Schuster meint, dass er KEINEN Spieler, ohne ihn spielen gesehen zu haben, wegschicken würde.

Zudem berichtete er, dass man sich nich wundern solle, wenn er verstärkt auf die Jugend setzte und einige Überraschungen bringen werde
Bobo wegzuschicken wäre fatal, die anderen beiden kann man ziehen lassen.
Den anderen Spieler eine Stammplatzgarantie auszusprechen, finde ich persönlich falsch: Sie werden zu Beginn keinen psychologischen Konkurrenzdruck verspüren und könnten sich erstmal ziehen lassen, statt selbst mizuziehen.
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres

04.07.2010 16:55

badda hat geschrieben:
Ufuk91 hat geschrieben:

kk.com

Bobo wegzuschicken wäre fatal, die anderen beiden kann man ziehen lassen.
Den anderen Spieler eine Stammplatzgarantie auszusprechen, finde ich persönlich falsch: Sie werden zu Beginn keinen psychologischen Konkurrenzdruck verspüren und könnten sich erstmal ziehen lassen, statt selbst mizuziehen.
Das denk ich mir eigentlich auch. Aber wer weiß, wieviel da wirklich dran ist. Zumal: Quaresma kann man nich einfach so auf die Bank setzen:D ok - Schuster hat sich für Gleichberechtigung aller Spieler ausgesprochen, aber dass er jetzt sowas von sich gibt (wenn das stimmen sollte), finde ich auch etwas paradox.
Und wieso bekommt denn dann Hilbert einen SP ?
Ich halte wenig von Hilbert, genau so wie von Fink..
überbewertete Spieler ... naja warten wirs ab :)

Zurück zu „Fussball Türkei“