Michael Fink zu Galatasaray?

Das Fussball Transfermarkt Forum. Gerüchteküche zu Spielerverpflichtungen, Wechselabsichten und abgeschlossene Neuverpflichtungen. Bundesliga Transfermarkt mit Wechselbörse und internationaler Transfermarkt.
RonaldinhoGS
Einwechselspieler
Einwechselspieler
Beiträge:60
Registriert:21.10.2006 20:34
Michael Fink zu Galatasaray?

10.01.2008 19:29

Aslan'da hedef Michael Fink
Sakat futbolcularından gelen kötü haberlerle sarsılan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle İsveçli yıldız Linderoth'un durumunun ciddiyeti sarı-kırmızılı kurmayları endişelendiriyor. Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın sağ kolu durumundaki yönetici Haldun Üstünel ön libero transferi için Almanya'ya gitti. Cimbom'un hedefindeki isim ise Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Michael Fink... 25 yaşındaki oyuncu, Bundesliga'nın en iyi ön liberoları arasında gösteriliyor. Öte yandan bir başka iddia ise Galatasaray'ın sağ gösterip sol vuracağı yönünde. Feldkamp'ın sağlık sorunları yüzünden endişelenen sarı-kırmızılı kurmayların, Helsingborg'dan istifa eden İngiliz çalıştırıcı Stuart Baxter'a bir süre önce "Bizden haber bekle. Seni takımın başına geçirebiliriz" dedikleri öne sürüldü.

BİR GÖRÜŞME DAHA YAPACAK

Baxter, Kalli'nin dönüşünün ardından bu harekatı 'şimdilik' donduran Galatasaray'dan haber alamayınca çevresine "Yeter artık, karar versinler" diye dert yandı. Üstünel'in Baxter'la bir görüşme daha yapacağı iddia edildi.
Quelle : Sporx.com und webaslan.com

Nachdem ja nun Linderoth 100%ig die Rückrunde nicht spielen wird,ist Galatasaray Istanbul auf der Suche nach einem anderen Defensiv Mittelfeldspieler.Michael Fink vom Eintracht Frankfurt wäre ein Thema...

Ausserdem soll der früherige Trainer Baxter vom Helsingborg für Karl-Heinz Feldkampf die Führung übernehmen.
Ga
Gast

10.01.2008 19:35

Denke net dass er Frankfurt verlassen wird soll angeblich sogar verlängern :wink:
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator
Beiträge:1076
Registriert:19.10.2006 15:51

16.01.2008 18:40

wird wohl kein Thema mehr sein,
jetzt wo Basinas kommt

Zurück zu „Fussball Transfermarkt Forum - Fussballtransfers & Wechselbörse“