Kewell bei Galatasaray Istanbul !! (m.Quelle)

Das Fussball Transfermarkt Forum. Gerüchteküche zu Spielerverpflichtungen, Wechselabsichten und abgeschlossene Neuverpflichtungen. Bundesliga Transfermarkt mit Wechselbörse und internationaler Transfermarkt.
RonaldinhoGS
Einwechselspieler
Einwechselspieler
Beiträge:60
Registriert:21.10.2006 20:34
Kewell bei Galatasaray Istanbul !! (m.Quelle)

04.07.2008 11:59

Harry Kewell Galatasaray'da


Galatasaray, İngiltere'nin Liverpool kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell ile anlaşma sağlamıştır.

Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel GS TV'ye yaptığı açıklamada Liverpool'un ünlü yıldız futbolcusu Harry Kewell ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Üstünel, Kewell ile birlikte yarın (Cuma) İstanbul'da olacaklarını belirtti.

Haldun Üstünel açıklamalarına şöyle devam etti: "Uzun süren emekler ve çalışmalar sonucunda çok önemli bir ismi Galatasaray'a kazandırma aşamasına geldik. Avrupa futbolunun çok önemli bir yıldızını çok yakında Galatasaray forması altında izleyeceğiz ve bu bizi çok heyecanlandırıyor. Kendisi ile her konuda anlaştık. O da bizimle bu heyecanı birlikte yaşıyor. Bize büyük güç katacağına inandığımız, emin olduğumuz Harry Kewell Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi

GS TV spikerinin sorularına Haldun Üstünel şöyle yanıt verdi:

Bu transferin hikayesini anlatır mısınız?
Bizim için Galatasaray için hem tecrübesi hem kalitesi hem de Avrupa deneyimi ve kariyeri boyunca Premiere League gibi üst seviyede bir ligde oynaması tercih nedenimiz oldu. Yarın akşam saatlerinde Kewell ile birlikte İstanbul'da olacağız. Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

İyi bir hücum hattı oluştu. Deneyimi olan Kewell ile birlikte Galatasaray'dan beklentiler arttı. Sizin düşünceniz nedir?
Bu transferle birlikte 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayarak onun için, gerekli transferleri yapmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.
Quelle : www.galatasaray.org (Offizielle Website)

Der australische Nationalspieler Harry Kewell wechselt ablösefrei vom FC Liverpool zum Galatasaray SK. Dies gab Haldun Üstünel in einem Telefongespräch bei GS TV bekannt.Er wird Heute (Freitag) nach Istanbul kommen,und wird nach den Gesundheitchecks einen Vetrag bis 2011 unterschreiben.

Also was meint ihr dazu?? Ich finde es einfach nur geil dass er zu uns nach Istanbul wechselt
Benutzeravatar
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres
Beiträge:2017
Registriert:18.10.2006 17:38

04.07.2008 18:53

ich hab mir mal nen paar videos angeschaut ..
zuerst dachte ich das wäre nen verteidiger, weil mir der name nich sooo bekannt vorkam
aber danach so ...
der hat echt sehr gute ballführung und ist auch sehr schnell..
geht oft über die flügel etc.

dann noch ablösefrei .. guter transfer
mal gucken ob er das auch in der türkei umsetzen kann
Benutzeravatar
bavarian
Super-Moderator
Super-Moderator
Beiträge:3064
Registriert:09.03.2006 13:53

06.07.2008 14:55

Hierfür sind die betreffenden Threads zu benutzen und nicht bei jedem Wechselgerücht ein eigener Thread zu eröffnen...

Bild

Zurück zu „Fussball Transfermarkt Forum - Fussballtransfers & Wechselbörse“