joo Ricardinho ist bei BJK

Das Fussball Transfermarkt Forum. Gerüchteküche zu Spielerverpflichtungen, Wechselabsichten und abgeschlossene Neuverpflichtungen. Bundesliga Transfermarkt mit Wechselbörse und internationaler Transfermarkt.
bild-67
Kloputzer
Kloputzer

joo Ricardinho ist bei BJK

16.08.2006 01:33

[color=red][b] :( Jungs das mit Ricardinho stimmt (( bjk ist supa team geworden [/b][b]echt wie ich die aufstellung gesehen habe bei UEFA.de[/b][/color]
bild-67
Kloputzer
Kloputzer

daa weiß nicht ob es auf türkisch ist aber da steht mit dem

16.08.2006 01:37

:wink: :idea:

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ricardinho'ya imzayı attırdı. Sambacı pazartesi günü İstanbul'da. Nobre de Çarşamba T.C vatandaşı oluyor, bir transfer daha var.
Transferin şampiyonu Beşiktaş, bir bomba daha patlattı ve Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'ya dün imzayı attırdı. G.Antepspor maçı öncesi LİG TV'de canlı yayına çıkan Başkan Yıldırım Demirören, "Ben imza kurumadan transfer bitti demem. Ama Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştık, imza atılacak. Pazartesi de Türkiye'ye gelecek. Transfer sezonu da devam ediyor" açıklamasını yaptı. Demirören'in ismini zikretmediği oyuncunun Corinthians'ta oynayan Ricardinho olduğu belirtildi. Kulübüne 3 milyon $ ödenen 30 yaşındaki futbolcuya da 3 yıl için 7.5 milyon $ ödenecek. Dün maç sonrası basın toplantısında transferin sorulması üzerine Tigana, "Bilmiyorum, haberim yok" ifadesini kullandı.

NOBRE ÇARŞAMBAYI BEKLİYOR
Bu arada T.C. vatandaşı olmak için başvuran Marcio Nobre'nin dosyasının Bakanlar Kurulu'nda olduğu ve çarşamba günü onaylanmasının beklendiği belirtildi. Yönetim, Nobre'nin Türk olması ile bir yabancı transferi daha yapabilecek.

:idea: :roll:
BesiktASK_1903
Milchbubi
Milchbubi

16.08.2006 08:16

Yes aus Marcio Nobre iss jetzt Mert Nobre Geworden und für ricardinho iss jetzt platz,jetzt muss sich nur noch Ailton verabschieden und die season 2006-2007 kann für uns beginnen
ahmet 32
Stammspieler
Stammspieler

19.08.2006 10:28

am ontag ist er da
ahmet 32
Stammspieler
Stammspieler

19.08.2006 17:43

ricordinho ist super aber wenn in besiktas nicht so gut spielt wie in brasielien dann ist besiktas bald pleite weil die viel geld investiert haben
OzZBozZ
Stammspieler
Stammspieler

19.08.2006 17:54

Ich bin zwar CimBom fan aber ich muss sagen Besiktas hat sich sehr sehr sehr gut verstärkt dieses Jahr. Aber wiee es einer schon von euch erwähnt hat Besiktas muss erfolgreich sein sonst sieht es nach paar Jahren ganz anders aus.
*66*ultrAslan*66*

21.08.2006 01:37

bild-67 hat geschrieben::wink: :idea:

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Ricardinho'ya imzayı attırdı. Sambacı pazartesi günü İstanbul'da. Nobre de Çarşamba T.C vatandaşı oluyor, bir transfer daha var.
Transferin şampiyonu Beşiktaş, bir bomba daha patlattı ve Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'ya dün imzayı attırdı. G.Antepspor maçı öncesi LİG TV'de canlı yayına çıkan Başkan Yıldırım Demirören, "Ben imza kurumadan transfer bitti demem. Ama Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştık, imza atılacak. Pazartesi de Türkiye'ye gelecek. Transfer sezonu da devam ediyor" açıklamasını yaptı. Demirören'in ismini zikretmediği oyuncunun Corinthians'ta oynayan Ricardinho olduğu belirtildi. Kulübüne 3 milyon $ ödenen 30 yaşındaki futbolcuya da 3 yıl için 7.5 milyon $ ödenecek. Dün maç sonrası basın toplantısında transferin sorulması üzerine Tigana, "Bilmiyorum, haberim yok" ifadesini kullandı.

NOBRE ÇARŞAMBAYI BEKLİYOR
Bu arada T.C. vatandaşı olmak için başvuran Marcio Nobre'nin dosyasının Bakanlar Kurulu'nda olduğu ve çarşamba günü onaylanmasının beklendiği belirtildi. Yönetim, Nobre'nin Türk olması ile bir yabancı transferi daha yapabilecek.

:idea: :roll:
Jungs bitte schreibt auf deutsch man ihr blamiert euch!!!
Ga
Gast

30.08.2006 15:36

Ricardinho ist ein ganz starker, ich würde ihn mit Diego und Lincoln oder in der Türkei mit Alex vergleichen! Auch Nobre und Delgado sind gute, aber die Abwehr muss noch stärker werden!

Zurück zu „Fussball Transfermarkt Forum - Fussballtransfers & Wechselbörse“