Baptista zu Galatasaray Istanbul? m.Quelle

Das Fussball Transfermarkt Forum. Gerüchteküche zu Spielerverpflichtungen, Wechselabsichten und abgeschlossene Neuverpflichtungen. Bundesliga Transfermarkt mit Wechselbörse und internationaler Transfermarkt.
RonaldinhoGS
Einwechselspieler
Einwechselspieler
Beiträge:60
Registriert:21.10.2006 20:34
Baptista zu Galatasaray Istanbul? m.Quelle

14.07.2007 12:24

Baptista heyecanı

Galatasarayımızda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6+1 yabancı kontenjanı kararını açıklamasının ardından yabancı fubolcu transferine hız veren Galatasaray'ın Baptista ve Morientes'e yöneldiği iddia ediliyor.

Lig Tv'den Bahri Havadır'ın haberine göre; Galatasarayımız, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Baptista ile ilgileniyor. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'in, Baptista'yı 1 yıllık kiralamak için Real Madridli yöneticilerle görüştüğü ancak ücret konusunda henüz bir anlaşma sağlanamadığı öne sürüldü.

Galatasaray'ın peşinde olduğu bir başka yıldız ise Valencia'nın golcü oyuncusu Morientes. Ntvspor'da yer alan haberde; Takıma bir yıldız daha kazandırmak isteyen Özhan Canaydın'ın İspanya'nın Valencia kulübüyle ünlü golcü Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon EURO bonservis bedeli talep eden Valencia kulübüyle ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.




Kaynak: Sporx.com




Galatasaray hat vor den Julio Baptista von Real Madrid für 1 Jahr auszuleihen.Zwei Angestellten von Özhan Canaydin sind schon in Spanien und die Verhandlungen laufen schon.


Quelle : http://www.webaslan.com/haberler/23425.php
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator
Beiträge:1076
Registriert:19.10.2006 15:51

17.07.2007 16:12

das wäre ein hammer transfer aber ich vermute er wird zu teuer sein
Benutzeravatar
Ufuk91
Fussballer des Jahres
Fussballer des Jahres
Beiträge:2017
Registriert:18.10.2006 17:38

17.07.2007 16:13

Ardinho_U-Esk hat geschrieben:das wäre ein hammer transfer aber ich vermute er wird zu teuer sein
Aber wir wissen ja, dass man das Geld "plötzlich" haben kann
Ardinho_U-Esk
Moderator
Moderator
Beiträge:1076
Registriert:19.10.2006 15:51

17.07.2007 16:16

Ufuk91 hat geschrieben:
Ardinho_U-Esk hat geschrieben:das wäre ein hammer transfer aber ich vermute er wird zu teuer sein
Aber wir wissen ja, dass man das Geld "plötzlich" haben kann


:wink: schon aber wie bei saviola kann dann ne noch bessere Mannschaft noch mehr Geld haben ;-)
Ga
Gast

30.07.2007 15:13

Baptista'da yeni ışık

Galatasaray'da olumsuz sonuçlanan Baptista transferi için yeni bir ışık doğdu. Sarı-Kırmızılı yönetimin uzun süre uğraş verdiği ancak transferini gerçekleştiremediği Real Madrid'in golcü ismi Baptısta, Copa Amerika'da daha da parlayan yıldızı ile fiyatını da taliplerini de artırmıştı. Ancak aradan geçen süre içinde Baptısta'nın hiç bir takımla anlaşamaması Galatasaray'ın bir kez daha devreye girmesine esin kaynağı oldu. Edinilen bilgiye göre Sarı-Kırmızılı yöneticiler Real Madrıd idarecilerinden randevu talep etti. Galatasaray Yönetimi bu transferi bir kez daha masaya yatırmak isterken, İspanyol Kulübü'nde konuşulan konu ise Baptista'nın bonservis bedelinin garanti edilmesi. Yaklaşık 8-12 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeli istemesi beklenen Real Madrıd'in bu para için teminat talep etmesi de Galatasaray'ı hemen kaynak ve sponsor arayışına itti.
baptista ist wieder ein thema bei gala! gs soll anscheinedn wieder die verhandlungen mit real aufgenommen haben...


http://www.webaslan.com/haberler/23606.php

Zurück zu „Fussball Transfermarkt Forum - Fussballtransfers & Wechselbörse“